snel zoeken    
Wij stellen ons voorEen robuuste verbinding

Wie zich zoals wij al 50 jaar zo intensief en succesvol bezig houdt met technische slangen en armaturen, weet wat er komt kijken bij veilige en duurzame verbindingen. Dat geldt niet alleen voor onze producten maar net zo goed voor onze jarenlange relaties met onze klanten en leveranciers.

Walter Gondrom heeft het bedrijf in 1955 in Keulen opgericht en toen al stond de handel in slangen voor technische toepassingen centraal.In 1970 werd Gondrom overgenomen door Hans-Joachim Kalesse. Ons bedrijf ontwikkelde zich tot een succesvolle middelgrote handelsonderneming en verhuisde vijf jaar later naar Köln-Lövenich omdat daar betere mogelijkheden bestonden om grotere magazijnen en kantoorruimte te realiseren. De magazijnruimte werd in 1994 opnieuw uitgebreid en kreeg in 1996 de naam Walter Gondrom GmbH & Co.KG. De overdracht van de bedrijfsleiding van Hans-Joachim Kalesse aan Gabriele Kalesse en Frank Gerdell werd in1999 afgerond. Midden 2000 werd de magazijnruimte voor de derde keer uitgebreid om te kunnen voldoen aan de gestegen eisen aan het assortiment en de logistiek.

Bedrijfswagenbouwers en vervoerders uit binnen- en buitenland groeiden uit tot onze belangrijkste klanten. Iedereen die vloeibare of vaste bulkgoederen te vervoeren had, maakte steeds vaker gebruik van Gondrom armaturen. Om de intensieve klantencontacten in de Benelux te kunnen bedienen, zette Gondrom een vestiging in Nederland op. Sinds 1999 is er eveneens een vestiging in Pacé in de omgeving van Rennes in Frankrijk.

Behalve de voertuigbouw- en vervoersbranche, wisten we de afgelopen jaren met toenemend succes ook industriële gebruikers aan te spreken en onze producten in die markt in te voeren.

We hebben altijd consequent de klant en de individuele eisen centraal gesteld, Wat bieden wij? Competentie, hoge en permanent gecontroleerde kwaliteit, een goede prijs/kwaliteitsverhouding, flexibiliteit en engagement, ook bij speciale opgaven. En nu? Wij zijn de primaire leverancier voor de belangrijkste Europese fabrikanten van tank- en silovoertuigen. Gondrom is één van de toonaangevende ondernemingen op de markt - een uitdaging die wij elke dag opnieuw aannemen. Met kwaliteitsproducten en klaar voor prestaties.


Kwaliteits- en milieubewust

De kwaliteit van product en service heeft voor ons de hoogste prioriteit. Gondrom was bijvoorbeeld in 1992 de eerste onderneming in de branche die een kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN EN ISO 9002 invoerde. Sinds april 2002 zij wij DIN EN ISO 9001:2000 gecertificeerd. Wij hebben eigen controle-installaties waarin onze producten moeten bewijzen dat ze voldoen aan onze hoge eisen.

Vanzelfsprekend weten we dat een hoog kwaliteitsniveau alleen kan worden bereikt door een continu inzet van alle medewerkers. Daarom nemen onze medewerkers regelmatig deel aan in- en externe scholingen. Dit vormt een basisonderdeel van ons kwaliteitsbeleid.

Milieuaspecten kregen al vroeg bijzondere aandacht bij de kwaliteitsbeoordeling. De milieubelasting van de producten en de verpakkingen vormt daarbij een belangrijk criterium.
In het middelpunt: de mens

Vanzelfsprekend staat niet alleen het product op de voorgrond. Intensief advies en nauw contact met de klant maakt vandaag de dag meer dan ooit deel uit van een succesvolle zakelijke relatie. Daarom hechten we bij Gondrom bijzondere waarde aan de kwaliteit van de advisering. Korte communicatiekanalen zijn daarbij net zo belangrijk als de competentie waar onze klanten op vertrouwen.

De klant ontmoet zijn Gondrom adviseur meestal in zijn eigen bedrijf waar de opgaven en oplossingen direct op locatie kunnen worden besproken. Voor bijzondere toepassingen zijn vaak modificaties aan bestaande producten of speciale producten nodig. Deze oplossingen kunnen met de bekende Gondrom kwaliteit worden gerealiseerd.

Voor Gondrom medewerkers is een goede kwalificatie en uitgebreide vakkennis noodzakelijk terwijl de verdere scholing van de medewerkers bij Walter Gondrom GmbH & Co.KG hoge prioriteit heeft. En: wij zijn al vele jaren een succesvol opleidingsbedrijf.
Alles in voorraad

Wat onze klanten in het bijzonder waarderen is dat bijna ons volledige assortiment direct uit voorraad leverbaar is. Wat u vandaag bestelt, gaat meestal ook vandaag nog de weg op. Magazijnlogistiek en optimale verzending is niet voor niets van het grootste belang.

Op de volgende pagina's stellen we enkele bijzonder belangrijke artikelen uit ons assortiment voor. Het is een deel van ons assortiment en misschien ontbreekt er een voor u interessant product. Misschien zoekt u naar de perfecte oplossing voor een heel speciaal probleem. In elk geval, wanneer u kennis wilt maken met Walter Gondrom GmbH & Co.KG., de know-how en het assortiment, staat onze buitendienst voor u klaar.

Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.